Kontakta Oss

Personal

Michael Stensson

Inköp, sälj och installation.

Michael är VD för företaget och är den du kommer träffa på om du bokar service för ditt företag. Han har över 20 års erfarenhet i branschen och är specialiserad inom server och nätverk.

0523 - 45 94 21
michael@datia.nu

Christoffer Rytterstig

Tekniker, Säljare

Christoffer är en väl inarbetad servicetekniker som du som företag kan komma att träffa på. Han har sedan långt tillbaka varit aktiv inom både programmering och nätverk och kommer alltid med kreativa lösningar.

0523 - 45 94 24
christoffer@datia.nu

Mattias Blomqvist

Butiks -och mobilansvarig

Mattias träffar du på som vill ha service från vår butik. Han är en glad och trevlig prick som kan det mesta inom både mobil -och datorvärlden. Du som träffar på Mattias kommer garanterat gå ifrån med ett leende.

0523 - 388 00
mattias@datia.nu

Rikard Olsson

Fjärrsupport.

Rikard har varit med sedan många år tillbaka och gått från halvtidsjobbande butiksbiträde till servicetekniker på plats. Numera studerar han programmering men är fortfarande aktiv på håll.

rikard@datia.nu

Johan Hansson

Tekniker

Johan är den väl inarbetade verkstadsteknikern som hjälper dig som har bekymmer med din dator. Johan pysslar på fritiden med att arrangera LAN i Sotenäs, och har fantastisk kunskap om gaming prylar. Har du även behov av support i hemma eller på jobbet kommer du säkerligen få träffa på Johan!

0523 - 45 94 27
johan@datia.nu

Christoffer Ingebäck

Tekniker

Christoffer är vårt nyaste tillskott i laget. Han hjälper dig med din dator så att den blir optimal för det behov du har.

Kontakta Oss

Besöksadress

Dinglevägen 82, 456 44 Väjern, Sverige

+46 (0) 523 - 38800

info@datia.nu


Öppettider

Vardagar: 09 - 18

Lördagar: 10 - 15