Dator -och mobilservice

Hej, Mattias här!

Det är mig ni träffar framförallt gällande köp av produkt i butiken eller servicerelaterade ärenden. Gäller det en trasig mobil kommer jag vara den som lagar din telefon. Prata med mig så hjälper jag er.

+46 (0) 523 – 388 00
mattias@datia.nu

Hej, Bo här!

Mig träffar ni framförallt gällande datorrelaterade frågor. Jag reparerar datorer och ser till att ni får den bästa möjliga servicen.

+46 (0) 0523 – 388 00
bo@datia.nu


Datorservice

Nedan finner ni priser på det mest vanligt återkommande serviceåtgärder vi gör på datorer. Bärbart likaväl som stationärt.

Årlig service - 695 kr

Vi ser till att din dator är uppdaterad med de senaste operativsystemsuppdateringarna, att den är fri från onödig programvara och temporära filer. Vi rensar den både utsida från damm och annan smuts samt registerstädning från insidan. Framförallt genomgår vi en allmän översyn för att se till att datorn mår bra.

Virussanering + Tuning - 1095 kr

Om du har fått virus sanerar vi den. I många fall kan virus ha framkallat oreda i datorn vilket är kvar efter viruset är borta. Det vi gör med en s.k. ”tuning” är att vi ser till att datorn är så optimerad den kan vara efter att en saneringen är gjord.

Felsökning - 400 kr

Vid en felsökning går vi igenom din dator och söker upp eventuella problem. Vi gör inga åtgärder utan berättar för dig vad felet är och vad som kan göras för att åtgärda det.

Ominstallation - 995 kr

Om du vill rensa din dator helt kan vi göra en ominstallation av operativsystemet på din dator.

Dataräddning - 1395 kr

Om din hårddisk har kraschat eller på något annat vis gått sönder kan vi ha möjlighet att rädda din data på denna. Vad som är viktigt är att du direkt hör av dig när något sådant har hänt så vi kan ge dig vägledning redan från start.

Vi ansvarar inte över din data vid inlämning av dator eller hårddisk. Se till att du själv har en kopia.


Mobilservice

Vi erbjuder reparation av de flesta mobiltelefoner. Genom koncernen ifon.se har vi möjlighet att ge en auktoriserad service. Vid tillfällen där vi ej lagar dem här, skickar vi dem vidare till huvudcentret i Stockholm.

Mobilreparation - från 499 kr

Om din mobiltelefon har blivit trasig har vi möjlighet att laga den hos oss. Detta tar normalt ett par dagar och kostar från 499 kr. Eftersom vi är en del av koncernen ifon.se kan du gå in på deras hemsida för att få uppgifter om exakta reparationspriser för just din telefon.

Express - 200 kr

Vid möjlighet kan vi fixa din telefon inom en timme från inlämningstillfället.

Vi ansvarar inte över din data på din telefon. Se till att du själv har en kopia.